Galletti

Galletti FLAT S 1-3 kW – s maskom, usis odozdo

Šifra proizvoda: Galletti FLAT S

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Galletti

Galletti FLAT S 1-3 kW – s maskom, usis odozdo

Šifra proizvoda: Galletti FLAT STrenutno nedostupno putem web trgovine.
Molimo Vas da nas kontaktirate na info@kupiklimu.hr

DOSTUPNE VERZIJE

4 modela
Ugradbeni ionizator
3-stupanjski i pretvarač BLDC
Može se povezati s GARDA nadzorom

PREDNOSTI PROIZVODA

Eurovent certifikat
Dubina ormara 17 cm
Poklopac mikroprekidačem
Čelični / ABS ormar
Reverzibilni priključci za vodu

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Galletti FLAT S predstavlja novu generaciju ventilokonvektora i projektiran je da ponudi performanse i dizajnerske karakteristike, što ga svrstava u sam vrh svoje kategorije.

FLAT S znači inovativnost i u pogledu inženjeringa: kombinira garanciju izvrsnih performansi niske razine buke s prednosti ekskluzivnog dizajna koji se dobro uklapa kako u stambene tako i u komercijalne postavke.

Moderan dizajn ormara (boja RAL9010) dubok 17 cm, prednja ploča izrađena od čeličnog lima, bočne ploče i gornja rešetka s poklopcima na obje strane proizvedene od ABS-a stabiliziranog ABS-a. Gornja rešetka sastoji se od poklopca i podesivih letvica. Zaklopka sadrži mikroprekidač koji automatski isključuje jedinicu kada se sam poklopac zatvori. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti izrađen je od bakrenih cjevovoda i aluminijskih peraja. Centrifugalni ventilatori s dvostrukim usisavanjem proizvedeni su od antistatičkog ABS-a, s noževima koji imaju presjek krila i modulima za ofset. 3 ili 6-stupanjski električni motor, ugrađen na spojnice za prigušivanje vibracija. Zračni filtar koji se može prati, lako se uklanja u svrhu održavanja. Upravljačke ploče dostupne su kao dodatna oprema

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Povezani proizvodi