Galletti

Galletti FLAT Si 1-3 kW – s maskom, usis odozdo, BLDC motor

Šifra proizvoda: Galletti FLAT Si

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Galletti

Galletti FLAT Si 1-3 kW – s maskom, usis odozdo, BLDC motor

Šifra proizvoda: Galletti FLAT SiTrenutno nedostupno putem web trgovine.
Molimo Vas da nas kontaktirate na info@kupiklimu.hr

DOSTUPNE VERZIJE

Ormar s vertikalnim protokom zraka.
2 i 4 cijevni sustav

PREDNOSTI PROIZVODA

Ormar s profinjenim dizajnom, dubina 17 cm
Mala potrošnja energije
Modulacija rada
Mikroprekidač na zaklopku izlaznog zraka
Može se integrirati u GARDA
Reverzibilni priključci za vodu
Inverterski upravljani BLDC motor
ABS centrifugalni ventilatori
Ugradbeni ionizator

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Gallettijeva FLAT serija sada postaje SLIM. Zapravo, s dubinom od samo 17 cm, FLAT S osigurava kompaktnu veličinu koja ga čini jednostavnim za integriranje u bilo koji kontekst, reagirajući na nove trendove dizajna u stambenom sektoru (pa i šire).

Mini serija FLAT S znači inovativnost i u pogledu inženjeringa: ona kombinira garanciju izvrsnih niskih performansi s bukom s prednostima ekskluzivnog dizajna koji se dobro uklapa kako u stambene tako i u komercijalne postavke.

Unutrašnje hidrauličke jedinice Galletti FLAT S opremljene su trajnim magnetnim (bez četkicama) električnim motorom, kojim upravlja inverter, što omogućava kontinuirano podešavanje broja okretaja ventilatora.

Pored značajnog smanjenja potrošnje električne energije u usporedbi sa izmjeničnim motorima, upotreba inverterske BLDC tehnologije omogućuje kontinuirano prilagođavanje rada jedinice stvarnom termičko-higrometrijskom opterećenju unutrašnjosti, uz jasnu korist u smislu komfora i smanjenje buke.

Njegova je upotreba posebno učinkovita u čestim slučajevima rada u uvjetima djelomičnog opterećenja, situaciji koja se najčešće događa kada logika prilagođavanja omogućava znatno smanjene brzine vrtnje motora uz iznimna smanjenja potrošnje električne energije i emisije buke.

Radom jedinice motora bez četkica upravlja se mikroprocesorskim upravljačkim pločama EVO, MYCOMFORT LARGE ili TED, koristeći analogni izlaz (0-10 V) koji je spojen na pretvarač.

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Povezani proizvodi