Hyundai

Hyundai Super Inverter 2.6 kW – HRH-09PMV/HRO-09PMV

Šifra proizvoda: HRH-09PMV1/HRO-09PMV1

Tehnologije uređaja

Wifi upravljanje

Automatsko uključivanje

Antialergijski filter

Auto dijagnoza

Automatski režim rada

High power režim

Ionizator

Samočišćenje uređaja

Tihi rad

Timer

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Hyundai

Hyundai Super Inverter 2.6 kW – HRH-09PMV/HRO-09PMV

Šifra proizvoda: HRH-09PMV1/HRO-09PMV1

612,50  U cijenu je uključen PDV (25%)

Cijena za jednokratno plaćanje: 612,50 

Cijena za obročno plaćanje: 686,00 

  • Učinak hlađenja 2,6 kW
  • Učinak grijanja 2,9 kW
  • Energetski razred A++
  • Veličina prostora 15 - 25 m2

Montaža klima uređaja

Odaberite želite li montažu klima uređaja. Ponudu za montažu poslati ćemo Vam na vašu e-mail adresu. Više o cjeniku montaže, pročitajte na stranici Montaža i servis

- +

Od 01.06.2020 vrijedi dodatna pogodnost za sve Hyundai klima uređaje stambene serije. Osim osnovne garancije u trajanju od 3 godine, pružamo pogodnost dodatne 2 godine produljenog jamstva. Na ovaj način osiguravate si ukupno 5 godina garancije na cijeli uređaj i 10 godina na kompresor. Više o ovoj posebnoj pogodnosti pročitajte ovdje.

Top model Hyundai klima uređaja koji oduševljava iznimnim karakteristikama. Uz tihi rad i malenu potrošnju električne energije, Hyundai Super Inverter HRH-09PMV/HRO-09PMV predstavlja se i kao ozbiljan kandidat za grijanje u hladnim zimskim mjesecima. Naravno, ova serija koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša.

Energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.3, razredom A++ i snagom od 2.6 kW hladi svaki prostor veličine do 25 m² iznimno lako i štedljivo. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga svrstava u sami vrh izbora klima uređaja za potrebe grijanja. Tu su naravno i pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.

Kako bi opravdala poziciju top modela Hyundai klima uređaja, Super Inverter serija dolazi i sa top filtracijom. Uz efikasan filter visoke gustoće koji će se pobrinuti za većinu prašine i peludi nudi i dodatni kompleksni sistem filtracije. Ovaj iznimni sistem sastoji se od filtera sa aktivnim ugljikom, vitaminom C, hladnim katalizatorom i ionima srebra. Zajedno pružaju visoku razinu zaštite i kvalitete zraka i pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Klima uređaj radi potpuno automatski i nudi svojim mikroprocesorskim reguliranjem veliki broj opcija: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, 5 brzina ventilatora vanjske jedinice, Noćni način rada, Automatski restart, 3D protok zraka…

Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula (ovaj odlični dodatak omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) koji su uključeni u cijenu proizvoda. – saznajte više informacija o funkcijama daljinskog upravljača

Brzo i jednostavno! Zahvaljujući All Easy sistemu, instaliranje i održavanje klima uređaja nikad nije bilo brže i jednostavnije.

Klima uređaj Hyundai Super Inverter 2.6 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake HRH-09PMV, vanjske jedinice HRO-09PMV, infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi upravljačkog modula. – saznajte više o Hyundai Super Inverter seriji klima uređaja.

Tehničke karakteristike
Wi-fi
Wi-fi ugrađen
Radna tvar
R32
Raspon rashladnog učina (kW)
1,1 – 3,2
SEER / Energetski razred HL
8,3 / A++
Raspon učina grijanja (kW)
0,8 – 3,4
SCOP / Energetski razred GR
4,6 / A++
Razina buke – hlađenje UJ (dBA)
22/39
Razina buke – grijanje UJ (dBA)
22/41
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
302×805×193
Težina unut. jed. (Kg)
8.3
Promjer cijevi – tekuć. (mm/”)
6,35 (1/4″)
Promjer cijevi – plin (mm/”)
9,52 (3/8″)
Maksimalna duljina cijevi (m)
25
Maksimalna vis. razlika (m)
10
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
36 mjeseci
Težina vanj. jed. (Kg)
29.6
Ionizator zraka
Da
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
554×800×333
Razina buke vanjske jed. (dBA)
56
Tehnologije uređaja

Wifi upravljanje

Automatsko uključivanje

Antialergijski filter

Auto dijagnoza

Automatski režim rada

High power režim

Ionizator

Samočišćenje uređaja

Tihi rad

Timer

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Povezani proizvodi