QZEN

Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW – ZE-09WSE/ZE-09OSE

Šifra proizvoda: ZE-09WSE/ZE-09OSE

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

QZEN

Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW – ZE-09WSE/ZE-09OSE

Šifra proizvoda: ZE-09WSE/ZE-09OSE

405,46  U cijenu je uključen PDV (25%)

Cijena za jednokratno plaćanje: 405,46 

Cijena za obročno plaćanje: 454,12 

  • Učinak hlađenja 2,6 kW
  • Učinak grijanja 2,9 kW
  • Energetski razred A++
  • Veličina prostora 15 - 25 m2

Montaža klima uređaja

Odaberite želite li montažu klima uređaja. Ponudu za montažu poslati ćemo Vam na vašu e-mail adresu. Više o cjeniku montaže, pročitajte na stranici Montaža i servis

- +

Klima uređaj Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW predstavlja idealno rješenje ako želite štedljiv uređaj s modernim tehnologijama i dodatnim funkcijama, ali po prihvatljivoj cijeni. Ovi odlični uređaji nalaze se u energetskom razredu A++ i zahvaljujući ekološki prihvatljivijem rashladnom mediju R32 osiguravaju još veću uštedu, efikasnost i naravno manje štetan utjecaj na okolinu. Dodatno, potrošnja za vrijeme mirovanja je smanjena na samo 1W.

Uz to što će s lakoćom rashladiti željenu prostoriju, ovaj klima uređaj može vam poslužiti i u funkcijama poput ventilacije, odvlaživanja i naravno grijanja. Pogotovo u prijelaznim razdobljima kada temperature drastično variraju, idealno rješenje je poslužiti se klima uređajem za kratkotrajno grijanje prostorija. Kako bi se ugodno osjećali u prostoriji i ne bi došlo do alergijskih reakcija na prašinu, pelud i ostale alergene, potrebna je i filtracija zraka, koju ovaj uređaj nudi pomoću dvostruke filtracije i funkcije samočišćenja. Dodatnu pogodnost nudi vam perivi filtar prašine, pa uvijek možete biti sigurni da ispravno funkcionira i čuva vaše zdravlje.

Na površini ovaj uređaj krasi jednostavan, elegantan i moderan dizajn, ali se ispod skriva puno više. Zahvaljujući mikroprocesorskim reguliranjem rada i brojnim tehnologijama, ovaj uređaj radi potpuno automatski. Upravljanje je iznimno jednostavno putem I Remote daljinskog upravljača, a kako je uređaj „wifi ready“, posjeduje i priključak za dodatni WiFi modul. Na ovaj način upravljati možete i putem vašeg omiljenog pametnog uređaja.

Od brojnih tehnologija koje posjeduje, sljedeće se ističu kao najpogodnije i najkorištenije: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Slijedi me, Noćni način rada, Automatsko horizontalno ljuljanje lamela ispuha zraka i Auto restart. Zahvaljujući njima zaboravit ćete da je klima uređaj uopće tu.

Zahvaljujući napretku tehnologije i ulaganjima koje je Qzen uložio u razvoj što boljeg uređaja, klima uređaji ove serije dolaze s pozlaćenim lamelama isparivača i kondenzatora. One učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Također, uređaj sam detektira moguće curenje rashladnog sredstva i o tome vas automatski obavještava. Isto vrijedi za moguće greške u radu vašeg klima uređaja.

Nije ni čudo da se Qzen Start Inverter Plus 2.6 kW, zahvaljujući navedenim karakteristikama i tehnologijama, pozicionirao kao „Best Value“ klima uređaj na tržištu.

Tehničke karakteristike
Wi-fi
Wi-fi ready
Radna tvar
R32
Raspon rashladnog učina (kW)
0,9 – 3,4
SEER / Energetski razred HL
6,3 / A++
God. potrošnja hlađenje (kWh)
156
Raspon učina grijanja (kW)
0,8 – 3,4
SCOP / Energetski razred GR
4,0 / A+
God. potrošnja grijanje (kWh)
910
Razina buke – hlađenje UJ (dBA)
25/39
Dimenzije unut. jed (V׊×D) mm
285×805×194
Težina unut. jed. (Kg)
7.6
Promjer cijevi – tekuć. (mm/”)
6,35 (1/4″)
Promjer cijevi – plin (mm/”)
9,52 (3/8″)
Maksimalna duljina cijevi (m)
25
Maksimalna vis. razlika (m)
10
Napon priključka
230 V / 50 Hz
Jamstvo
24 mjeseca
Težina vanj. jed. (Kg)
23.2
Dimenzije vanj. jed (V׊×D) mm
495×720×270
Razina buke vanjske jed. (dBA)
55
Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Povezani proizvodi