Galletti

Galletti ART-U 1-4 kW

Šifra proizvoda: Galletti ART-U

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Galletti

Galletti ART-U 1-4 kW

Šifra proizvoda: Galletti ART-UTrenutno nedostupno putem web trgovine.
Molimo Vas da nas kontaktirate na info@kupiklimu.hr

DOSTUPNE VERZIJE

5 modela
3 boje (siva metalik, bijela, crvena)
Snage 1-4 kW
2-cijevni sustav
Može se integrirati u GARDA

PREDNOSTI PROIZVODA

Inovativni dizajn i dubina do samo 10 cm
Inverterski upravljani BLDC motor
Mala potrošnja energije
Modulacija rada

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Iz bogatog iskustva Gallettija u razvoju i dizajniranju ventilokonvektora, te u znaku stalne potrage za inovacijama, stvoren je ART-U, rezultat savršene kombinacije performansi i dizajna.

Cilj postignut ovim projektom apsolutno je ambiciozan: novi i jedinstveni proizvod, koji još nije prisutan na tržištu, koji je s jedne strane u stanju udovoljiti sve oštrijim zahtjevima za energetskom učinkovitošću, a s druge strane po prvi put, odražavaju najnovije trendove u opremanju i dizajnu interijera.

S novim ART-U-om, ovaj je cilj u potpunosti ostvaren, predstavljajući na tržištu novi koncept hidrauličke unutarnje jedinice, proizvoda koji se odlikuje zavidnim tehničkim performansama, a istovremeno predstavlja istinski stilski pomak u području koje odavno dominiraju proizvodi koji su svi vrlo slični jedni drugima.

ART-U je s dubinom do samo 10 cm i zahvaljujući svojim jedinstvenim linijama, dizajniran je kao apsolutno svestrani proizvod, koji se savršeno prilagođava strogim i nužnim okruženjima, kao i toplijim i sofisticiranijim prostorima. Zahvaljujući mogućnosti prilagođavanja prednje ploče, ART-U zadovoljava zahtjev za sve većom personalizacijom prostora koji će se opremiti.

Postizanje izuzetno visokih estetskih standarda nije oslabilo uobičajeni konstrukcijski integritet proizvoda Galletti: težnja za inovacijama u stvari se također fokusirala na komponente i uporabu novih materijala

Pomoću ART-U stanje tehnike je redefinirano i u pogledu tehničkih performansi, zahvaljujući primjeni računalne simulacije dinamike fluida za optimizaciju izmjene topline u unutarnjoj jedinici u kombinaciji s električnim motorima sa stalnim magnetom.

Česta pitanja

Načini plaćanja

Dostava

Jamstvo

Montaža

Što je mono, a što multi klima uređaj?

Povezani proizvodi